قارچ شیتاکه و جلوگیری از دیابت
شنبه, ۳۰ دی ۱۳۹۶، ۱۱:۵۶ ق.ظ |
mehdi mehdi |
۰ نظر
تحقیق اثر ahcc و قارچ شیتاکه بر جلوگیری از ابتلا به دیابت
برای دیدن این مطلب به ادامه مطلب مراجعه فرمائید
در مطالعه ای که در دانشکده پزشکی دانشگاه داکیو در ژاپن انجام شد، دکتر کوجی واکامی برای مبتلا کردن موش ها به دیابت از داروی استرپتوزوتوسین استفاده کرد. به یک گروه از موش ها قبل از مصرف استرپتوزوتوسین یک هفته قبل از تزریق AHCC داده شد، در حالی که گروه دوم موش صحرایی AHCC را دریافت نکردند. موش هایی که به آنها ahcc داده نشده بود، وزن خود را از دست دادند، مصرف آب خود را افزایش دادند، نشانگرهای مرتبط با آسیب کبد داشتند و کاهش سطح انسولین همراه با افزایش سطح قند خون، تمام نشانه های دیابت بود. موش های تحت درمان با AHCC، مقدار کمی از وزن خود را از دست داده بودند، بدون افزایش در مصرف آب، دارای نشانگرهای طبیعی کبد و حفظ انسولین طبیعی و سطح قند خون بودند ، پس از معاینه میکروسکوپی، دکتر واکامی کاهش تعداد سلول های تولید کننده انسولین در پانکراس را در موش های درمان نشده با ahcc مشاهده کرد .و در موش های صحرایی تحت درمان با AHCC کاهش اندکی مشاهده کرد. واکامی نتیجه گیری کرد که AHCC ممکن است اثر مهمی در جلوگیری از شروع دیابت با محافظت از سلول های تولید کننده انسولین داشته باشد.