مقاله تاثیر قارچ شیتاکه بر آنفولانزای خوکی
جمعه, ۸ دی ۱۳۹۶، ۱۰:۵۶ ق.ظ |
mehdi mehdi |
۰ نظر
تحقیق در مورد اثر ahcc بر بیماری آنفلوانزای خوکی (h1n1)
تحقیقات در مورد موادی که باعث تقویت ایمنی و اثر گذاری بر روی سرماخوردگی و آنفولانزا صورت گرفته است بسیار امیدوار کننده است.
آزمایش صورت گرفته در مورد تأثیر ahcc بر ویروس آنفولانزای خوکی
برای دیدن متن کامل تحقیق به ادامه مطلب مراجعه کنید
تحقیقاتی در مورد اثر بخشی ahcc انجام شده و همچنان ادامه دارد. یکی از اولین مطالعات در این عرصه در دانشگاه Drexel در فیلادلفیا انجام شد و در مجله تغذیه در سال 2006 به چاپ رسیده است. محققان از دو گروه موش استفاده کردند: یک گروه فقط با آنفلوانزای (H1N1) آلوده شدند.
و گروه دیگر (گروه کنترل) AHCC (یک گرم در کیلوگرم وزن بدن در روز) را برای یک هفته قبل از آنکه به آنفولانزا در طول دوره عفونت آلوده شوند، تجویز کردند. محققان دریافتند که در موشهای تحت درمان با AHCC که باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن میشود، شدت علائم کاهش داشته و زمان بهبودی کوتاهتر از موشهایی که ahcc به آنها داده نشده بود، هستند. به طور خاص، استفاده از AHCC میزان مرگ و میر را از 25 درصد به 5 درصد کاهش داد. علاوه بر این، محققان دریافتند که استفاده از AHCC یک روز پس از عفونت و در طحال دو روز پس از عفونت، فعالیت سلول های NK را در ریه ها افزایش می دهد. چنین فعالیت سریع و افزایش یافته به این معنی است که AHCC مقابله با ویروس را در بدن آسان می کند. موش های تحت درمان با AHCC همچنین در طول عفونت در مقایسه با گروه دیگر وزن خود را حفظ کردند، که نشان می دهد که موش های درمان شده دارای شدت بیماری کمتری هستند. محققان در این تحقیقات به این نتیجه رسیدند که استفاده از ماده فعال زیستی در رژیم غذایی مانند AHCC می تواند یک راه برای بهبود پاسخ ایمنی بدن به عفونت آنفلوانزای اولیه باشد.